קולינריא
קולינריא קולינריא קולינריא קולינריא
קולינריא קולינריא קולינריא קולינריא
בחזרה לקטגוריה עוגות ללא גלוטן
קולינריא
 
קולינריא - סדנאות לאפייה ללא גלוטן בהדרכת תמי בן-דוד מבלוג קולינריא כל הסדנאות, למעט ייעודיות (ע"פ דרישה מיוחדת), מתייחסות לכלל המשתתפים כאילו מעולם לא נגעו ולא התנסו במטבח נטול הגלוטן. באווירה ביתית נינוחה וכיבוד עשיר נטול גלוטן נפתחת הסדנא בהסבר קצר על 'מה נלמד ומה נכין היום' וביחד מתחילים בהכנת המאפים: החל משלב השקילה, דרך הלישה, העיצוב וכלה באפייה. תוך כדי, על מנת לנצל את הזמן בצורה מיטבית, מועבר הסבר תיאורטי באשר להתנהגות הקמחים עם המרכיבים השונים, להתנהגות שלנו איתם, הסבר על התוספים המקובלים באפייה נטולת גלוטן, טיפים באפייה באופן כללי ועוד - הכול שזור בליווי צמוד-אישי (זו הסיבה שמספר המשתתפים מוגבל לארבעה עד חמישה). מעבר לעשייה בצוותא, להתנסות וליצירות האישיות שהמשתתפים לוקחים הביתה - אני משתדלת להעניק את מקסימום הכלים והידע שיאפשרו להמשיך לעקוב אחר המתכונים בבלוג ולהבין אותם עוד יותר בקלות, כולל כל הטיפים הקטנים שהופכים את העשייה למהנה ומוצלחת כאשר כל המתכונים שנעשים ומתכונים נוספים, כמו גם טיפים ומידע מחולקים למשתתפים בתיק הגשה מהודר התכנית לסדנא נשלחת במייל לנרשמים שאישרו השתתפותם, אם יש בקשות מיוחדות - הן מועלות בפני המשתתפים הנוספים, ובהתאם מנסה להתחשב ולשנות (כמובן כל זמן שעומדים במגבלת הזמן). סדנאות ייחודיות למתקדמים, נפתחות כאמור לפי דרישה ומילוי המכסה של ארבעה משתתפים.
   
 
טלפון: 054-4670683
 
כתובת: רחוב ברנדה 49 פתח-תקוה
 
אמייל: tamiben@012.net.il
 
   
 
 
כל הזכויות שמורות © klooles.co.il 2010 - עוגלריה - תערוכת עוגות מעוצבות